Agenda

open dag Verbouw pluimvee stallen Bouwhuis agrarische onderneming

Mr. J.B. Kanweg 89, Witteveen
539 Akkerbouw, Pluimveehouderij

Details evenement

15 juli 2016
14:00 uur
Mr. J.B. Kanweg 89, Witteveen
Coöperatie "De Valk Wekerom" UA
info@dvw.nl
0318-461141
0
Pluimvee- en akkerbouwbedrijf V.O.F. Bouwhuis Agrarische Onderneming is klaar voor de toekomst. De afgelopen jaren hebben zij diverse investeringen gedaan in uitbreiding en optimalisatie van hun bedrijf. Het bedrijf is gegroeid naar 73.000 leghennen. Er is geïnvesteerd in een nieuwe inventaris (Jansen volieresysteem Comfort 2). Daarnaast is er geïnvesteerd in een nieuwe inpakmachine (Prinzen Speedpack 110) en robot Kletec ANT palletiser). De combinatie inpakmachine en robot zorgt voor meer capaciteit, arbeidsverlichting en tijdsbesparing.
Van harte welkom op de open dag om dit mooie project te komen bezichtigen.