Agenda

Kennissessie Grip op werkplezier

Praktijkcentrum Varkens.nl, Langendonksedijk 5, Oirschot, Oirschot
225 Varkenshouderij

Details evenement

12 juli 2016
16:00 uur
Praktijkcentrum Varkens.nl, Langendonksedijk 5, Oirschot, Oirschot
VarkensNET
info@varkensnet.nl
088 888 66 77
varkenshouders € 50,- p.p., KPV-leden en studenten € 25,-
Gezonde en vitale vakmensen

Er is veel aandacht voor gezonde en vitale varkens. Maar hoe krijg en behoud je gezonde en vitale vakmensen in de varkenshouderij? Daar hoor je niemand over! Tijdens deze kennissessie ga je aan de slag met je eigen vitaliteitskaart. Een inspirerende bijeenkomst voor zowel varkenshouders als medewerkers.
De wereld van werkgevers en werknemers is flink veranderd. Vroeg met pensioen gaan is er niet meer bij en ziektekosten komen op het bordje van de werkgever. Er is een tekort aan medewerkers en het opleiden van medewerkers is een hele klus. Hoe zorg je voor afwisseling in het werk? Zet je personeel in op basis van expertise en motivatie? Hoe beïnvloed je de communicatie en werksfeer?

De succesfactoren om gezonde en vitale vakmensen in de varkenshouderij aan de slag te houden is dan ook de rode draad in de Kennissessie. De opzet is daarbij interactief: presentaties wisselen af met opdrachten. Aan het einde van de bijeenkomst neem je de opdrachten mee naar huis en kun je er op je bedrijf mee aan de slag. Als leidraad heb je na de Kennissessie je eigen vitaliteitskaart gemaakt.