Agenda

Opening biologische melkveestal / Open dag

Veldweg 44-46, Doornspijk
596 Rundveehouderij

Details evenement

18 juni 2016
10:00 uur
Veldweg 44-46, Doornspijk
Ko-Kalf
info@ko-kalf.nl
0525-688899
gratis toegang
Graag nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse open dag en de opening van onze biologische melkveestal! Op zaterdag 18 juni 2016 bent u tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op de boerderij aan de Veldweg 44-46 in Doornspijk. De toegang is gratis.

Er is op deze dag van alles te beleven op de boerderij. De bezoekers kunnen een gevarieerd programma verwachten met verschillende activiteiten, demonstraties en rondleidingen op de boerderij. Bovendien zijn er diverse kramen met (streek)producten en leuke cadeauartikelen. Daarnaast presenteren diverse bedrijven zich die meegeholpen hebben bij de verbouw van de stal. De kinderen kunnen zich vermaken met een springkussen en diverse spelletjes.

Zoals gebruikelijk schenken de medewerkers van Ko-Kalf deze dag gratis koffie, thee en limonade en kunnen de gasten (tegen betaling) genieten van lekkere biologische frites en Ko-Kalf kroketten.

Uiteraard kunt u op deze dag ook terecht voor ons biologisch rundvlees en onze (h)eerlijke kroketten, bitterballen en saucijzenbroodjes. Een bestelling hiervoor kunt u alvast doorgeven. Dit kan via onze website, per mail of telefonisch.

Graag tot ziens op 18 juni 2016!

Voor meer informatie en het exacte programma kijkt u op www.ko-kalf.nl.