Agenda

Open dag Kaasboerderij Verweij

Polsbroek, Polsbroek
1187 Rundveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

24 juni 2016
10:00 uur
Polsbroek, Polsbroek
LMB W.H. de Bruijn
0347341668
0
Op vrijdag 24 juni organiseert familie Verweij in Polsbroek een open dag. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe melkveestal, de nieuwe opslagloods en natuurlijk in de kaasmakerij.

Het familiebedrijf heeft de afgelopen jaren een flink aantal innovatieve wijzigingen doorgevoerd. Dit alles met het oog op een efficiëntie bedrijfsvoering en zoveel mogelijk comfort voor de koeien. Zo werd er o.a. een vernieuwde MDV-stal gerealiseerd met een Cowhouse stalinrichting voor 550 koeien, een proefstal emissiearme EA-vloer en een Trioliet Triomatic T45 New Edition automatisch voersysteem met rijdende robot, geleverd door mechanisatiebedrijf De Bruijn.