Agenda

Open avond CAH Vilentum

CAH Vilentum, Dronten
257 Rundveehouderij, Akkerbouw, Mechanisatie

Details evenement

14 juni 2016
19:30 uur
CAH Vilentum, Dronten
CAH Vilentum
info@cahvilentum.nl
088 020 6000
Nieuwe deeltijdstudie bij CAH Vilentum in Dronten

De Associate degree Agrotechniek & management is nieuw in het deeltijdaanbod van CAH Vilentum. Deze studie richt zich op medewerkers die de ambitie hebben om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien tot bijvoorbeeld vertegenwoordiger/accountmanager of marketing specialist bij bijvoorbeeld een mechanisatiebedrijf of trekker fabrikant. Tijdens de open avond op dinsdag 14 juni kunt u onder meer kennis maken met deze nieuwe studie.

De studie Ad Agrotechniek & management is een variant van de deeltijdopleiding Bedrijfskunde & agribusiness. Naast de nieuwe Ad biedt CAH Vilentum in Dronten ook nog de Ad’s Management, beleid & buitenruimte en Ondernemerschap. Ook heeft de hogeschool een aanbod aan bachelor studies: Bedrijfskunde & agribusiness, Hippische bedrijfskunde, Tuin- en akkerbouw en Dier- en veehouderij. Een deeltijdstudie is bedoeld voor mensen met minimaal twee jaar werkervaring (mbo-niveau). Kijk voor meer informatie hierover ook op onze website.

Carrièreswitch
Een deeltijdstudie is interessant voor degene die wil doorstromen na een hogere functie of een carrièreswitch wil maken. Op dinsdagavond 14 juni kunt u uitgebreid kennismaken met ons deeltijdaanbod en de docenten. Het programma start om 19.30 uur. Tijdens een deeltijdstudie aan CAH Vilentum in Dronten leert u onder andere werkprocessen te besturen en te organiseren. U gaat op zoek naar innovatieve oplossingen om noodzakelijke vernieuwingen in een bedrijf door te voeren. Ook ontdekt u hoe u problemen kunt oplossen en hoe u verbeteringen binnen een bedrijf tot stand brengt.

Bent u op zoek naar een vervolgstudie en bent u geïnteresseerd in één van de deeltijdstudies van CAH Vilentum vestiging Dronten? Kom dan langs, als u zich van te voren opgeeft via de website krijgt u het programma toegestuurd.

Vanaf 1 september gaan CAH Vilentum en Stoas Wageningen|Vilentum Hogeschool verder onder de naam Aeres Hogeschool. Kijk voor meer informatie op www.cahvilentum.nl/aeres