Agenda

Jaarbijeenkomst Coöperatie Topigs

Burgers Zoo , Arnhem
284 Varkenshouderij

Details evenement

06 juni 2016
19:30 uur
Burgers Zoo , Arnhem
Cooperatie Topigs
0411-648870
0

Jaarbijeenkomst Coöperatie Topigs:
Samenwerking voor meer toegevoegde waarde - Van kostprijs denken naar marktgericht produceren

De Nederlandse varkenshouderij is aan groot onderhoud toe. Na meer dan een jaar crisis wordt de vraag naar verandering steeds groter. Maar hoe moet het dan? Wat kan en moet beter? Tijdens haar jaarbijeenkomst kijkt Coöperatie Topigs over de grens. Laat u inspireren door productiestructuren in andere landen en sectoren. Daarnaast geven twee topmannen uit de vleesverwerking en een nuchtere Nederlandse varkenshouder hun visie.
Wat kan Nederland leren van het buitenland? Leidt meer samenwerking tussen de schakels tot meer toegevoegde waarde? Is een sturende rol voor de vleesverwerker de oplossing voor het creëren van meer toegevoegde waarde?

Aanmelden voor de jaarbijeenkomst van Coöperatie Topigs kan via www2.topigsnorsvin.com/jaarbijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsemail met het programma, adresgegevens en andere praktische informatie.
Voor toegang tot Burgers’ Zoo en de jaarbijeenkomst heeft u een toegangskaart nodig tijdens de aanmeldprocedure kunt u die downloaden. Per bezoeker is 1 ingevuld toegangsbewijs nodig.