Agenda

Cross-over Innovation Challenge

IJsseldelta Center, Zwolle
291 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

01 juni 2016
12:30 uur
IJsseldelta Center, Zwolle
Kennispoort Regio Zwolle/Agri & Food Innovatie Cluster Regio Zwolle
038-2022020
€ 65,-
Voet zetten in een nieuwe markt leidt tot nieuwe inzichten en innovaties. Om ondernemers in de regio Zwolle te inspireren en in contact te brengen met elkaar, vindt op 1 juni 2016 voor de derde keer de X-over Innovation Challenge (XIC2016) plaats in het IJsseldelta Center in Zwolle.

Inspirerend programma
Kansrijke innovatieve ideeën, boeiende sprekers en heel veel inspiratie. Het zijn allemaal onderdelen die ondernemers kunnen verwachten van een bezoek aan het innovatiecongres van de Regio Zwolle. Naast plenaire sprekers als neuropsycholoog Erik Sherder (bekend van De Wereld Draait Door University) en directeur van Poly-Ned Simon Visser, kunnen ondernemers twee van de elf inspiratiesessies kiezen. Bijvoorbeeld 'insecten als voeding voor dier en mens' en 'masterclass nieuwe business- en verdienmodellen'. Een ‘simpele’ oplossing in de ene branche kan een revolutie in een andere branche betekenen.

Innovatie award
Tijdens het congres wordt de beste sector overstijgende innovatieve samenwerking beloond met de X-over Innovation Award 2016. Deze award is voor de ondernemer die het afgelopen jaar heeft samengewerkt met een andere sector of branche en daardoor een bijzondere innovatie heeft gelanceerd.

XIC2016 wordt georganiseerd door Kennispoort Regio Zwolle, Polymer Science Park (PSP), het Health Innovation Park (HIP) en het Agri&Food Innovatie Cluster Regio Zwolle. Zij werken gezamenlijk aan het versterken van de regionale economie door ondernemers en instellingen te ondersteunen op het gebied van innovatie.

Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk op www.crossoverinnovationchallenge.nl.