Agenda

Open dag VOF van Zeelst van den Oord

Achterdijk 57 te Hedel, Hedel
932 Rundveehouderij

Details evenement

14 mei 2016
09:30 uur
Achterdijk 57 te Hedel, Hedel
Agrifirm Feed
088 488 1015
0
Geachte heer, mevrouw,

Wij en de deelnemende bedrijven nodigen u namens melkveehouderijbedrijf VOF van Zeelst van den Oord uit om langs te komen op de open dag op 14 mei 2016. U bent van 10:30 tot 16:00 uur van harte welkom om het Melkveebedrijf te bekijken. Van 09:30 tot 10:30 zal er een minisymposium plaatsvinden. Deze kunt u gratis bijwonen.

Locatie:
VOF van Zeelst van den Oord
Achterdijk 57
5321 JB Hedel

Bert, Ine en Joris van Zeelst zijn in 2011 gestart met de plannen om een nieuwe stal te bouwen voor hun melkvee. Dit met het feit dat Joris te kennen heeft gegeven het bedrijf later te willen overnemen. Het nieuwe melkveebedrijf, waar op 12 november de melkkoeien hun intrek hebben genomen, is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de melkveehouderij. Daarbij is er ook rekening gehouden met arbeidsgemak. De oude ligboxstal is omgebouwd tot jongveestal en droge koeienstal. Naast het melkvee bedrijf beschikt de familie van Zeelst van den Oord ook over een recreatietak waar jaarlijks 15.000 gasten een bezoek brengen. Met deze nieuwe melkveestal hoopt de familie van Zeelst van den Oord klaar te zijn voor de toekomst.

Graag tot ziens op het minisymposium en de open dag!

Met vriendelijke groet,

VOF van Zeelst van den Oord

Agrifirm Feed