Agenda

Alumni-bijeenkomst opening Dairy Campus

Dairy Campus Leeuwarden, Boksumerdyk 11, 9084 AA Leeuwarden
288 Rundveehouderij

Details evenement

26 mei 2016
15:00 uur
Dairy Campus Leeuwarden, Boksumerdyk 11, 9084 AA Leeuwarden
Van Hall Larenstein en Wageningen UR (regio Noord)
kosteloos
Bent u alumni bij Van Hall Larenstein of Wageningen UR (regio Noord)? Dan bent u van harte welkom tijdens het speciale programma bij de officiële opening van de nieuwbouw van Dairy Campus. Na een rondleiding over de campus gaan we met elkaar in discussie over de toekomst van de zuivelketen. Afsluitend is er een informele netwerkborrel en maaltijd. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 26 mei vanaf 15.00 uur (het is ook mogelijk de rondleiding over te slaan en vanaf 17.00 uur te komen). 

Opgave via onderstaande link:

https://www.hvhl.nl/agenda/evenementen/uitnodiging-alumni-bijeenkomst-dairy-campus.html