Agenda

4e editie van ’Het Pluimvee Symposium Vlees’

Venco Campus, Meerheide 200, Eersel (N-Br.)
245 Pluimveehouderij

Details evenement

25 mei 2016
13:30 uur
Venco Campus, Meerheide 200, Eersel (N-Br.)
Agrio en Coppens diervoeding

Thema: ‘Te gek om pluimveehouder te zijn!’.

Aanvang: 13.45 uur (ontvangst vanaf 13.15 uur).

Inleidingen door Lucas de Man (theatermaker bij Stichting Nieuwe Helden) over ‘Klein dankzij schaalvergroting’, Gerard Rutte (supermarktdeskundige) over ‘Te gek om samen te werken met supermarkten, Maarten Hollemans (promovendus Wageningen UR en innovatiemanager Coppens Diervoeding) over ‘Direct voer en water verstrekken wordt nieuwe standaard’, en René Welpelo (manager kwaliteit en informatie Plukon Food Group) over ‘Salmonella de keten uit’.

Na warm en koud buffet (18.45 uur) volgt de uitreiking Pluimvee Innovatieprijs Vlees door Ruud Zanders (lector gezonde pluimveehouderij aan CAH Vilentum) (19.30 uur). Aansluitend (20.00 uur) ‘De Pluimveewereld draait door’, een open discussie tussen pluimveehouders en tafelgasten rond het thema, onder leiding van Felix Rottenberg (raadgever, strateeg en moderator). Tafelgasten: Jaap Korteweg (oprichter/CEO Vegetarische Slager), Stijn Derks (vleeskuikenhouder met reguliere kuikens) en Frank van Lith (voorzitter studieclub Volwaard/scharrelkuikens).

Gratis voor pluimveehouders en studenten; kosten voor deelnemers uit de periferie €199.

Inlichtingen en aanmelding: www.pluimveeweb.nl/algemeen/symposium/symposium-hogere-pluimveegezondheid-vlees/