Agenda

Tractor Pulling Wekerom

Edeseweg 3, Wekerom
834 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

27 april 2016
10:00 uur
Edeseweg 3, Wekerom
Stichting Tractor Pulling Wekerom
€ 10,-
Op Koningsdag 27 april 2016 staat de traditionele tractorpullingwedstrijd in Wekerom weer gepland. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Stichting Tractor Pulling Wekerom en wordt verreden onder de auspiciën van de NTTO. Het belooft weer een mooi spektakel te worden, waarbij vrijwel alle standaardklassen uit de Farmstock aan de start verschijnen. Daarnaast alle TOP-competitieklassen van de sport- en supersportklassen, welke traditioneel in Wekerom hun eerste competitiewedstrijd van het jaar verrijden. Ook zullen een aantal sport- supersporttrucks een demo komen geven! Koprtom het belooft weer een spectaculaire Farmstock wedstrijd te worden!
Voor de kinderen zijn er tal van activiteiten, zodat niemand zich hoeft te vervelen!
Graag tot ziens op Koningsdag in Wekerom!