Agenda

Boerenerfmarkt/ Open dag nieuwe kaasmakerij

De Groendijck 59 B, 3466 NJ Waarder, Waarder
755 Rundveehouderij

Details evenement

09 april 2016
09:30 uur
De Groendijck 59 B, 3466 NJ Waarder, Waarder
Boerenerfmark Waarder
GRATIS
Op D.V. zaterdag 9 april is er op de Groendijck 59B te Waarder een open dag:
Wij willen graag én met trots de vernieuwde kaasmakerij aan u laten zien. Het meest bijzondere van de nieuwe kaasmakerij is de automatische draineerbak met een pneumatisch verdeelstysteem. Met de ingebruikname van de nieuwe kaasmakerij is de fysieke belasting bij het kaasmaken fors afgenomen en de productiecapaciteit flink verhoogd.
De open dag is gecombineerd met de jaarlijkse boerenerfmarkt Waarder.
Op deze dag staat het erf vol gezellige kraampjes en zijn er leuke dingen te doen. Voor de kinderen is er veel vermaak. Het is mogelijk om trekker- en/of quad te rijden, zelf te kranen of te knutselen in de grote tent, ook een klein huisdierenplein is aanwezig. Bovendien staan er veel kramen met ‘van alles wat’ en antiek/curiosa.
Om 11.00 uur hoopt Tweede Kamerlid prof. dr. E. Dijkgraaf de koeien voor het eerst naar buiten te laten, altijd een mooi spektakel om te aanschouwen! 
Jong en oud zijn van harte welkom!! 
Meer info is te vinden op de site: www.boerenerfwaarder.nl