Agenda

Sectordag vleeskuikens van Proefbedrijf Pluimveehouderij

Proefbedrijf Pluimveehouderij, Poiel 77 in Geel (Bel.)
253 Pluimveehouderij

Details evenement

17 maart 2016
13:30 uur
Proefbedrijf Pluimveehouderij, Poiel 77 in Geel (Bel.)
Proefbedrijf Pluimveehouderij VZW
+32 (0) 14 56 28 73
Sectordag vleeskuikens van en bij Proefbedrijf Pluimveehouderij, Poiel 77 in Geel (Bel.).

Onderwerpen: demonstratie van goede en vernieuwende ventilatietechnieken en energiezuinig ventileren (in het kader van Enerpedia), en het project ‘Een goede start van jonge vleeskuikens, de sleutel voor lager antibioticagebruik, beter dierenwelzijn en een verhoogd bedrijfsmanagement’ dat handvaten biedt voor het opvangen van jonge kuikens (voor het verloop van een goede vleeskuikenronde is het cruciaal de jonge eendagskuikens op een juiste manier op te vangen; van belang zijn het stalklimaat, de vloertemperatuur en de water-, voer- en kuikenkwaliteit).

Van 13.30 tot 16.00 uur.

Deelname is gratis. Aanmelden (uiterlijk 26 februari) per mail aan johnny.nys@provincieantwerpen.be.