Agenda

Open dag 12 maart CAH Vilentum

CAH Vilentum, Dronten
393 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

12 maart 2016
11:00 uur
CAH Vilentum, Dronten
CAH Vilentum
088 020 6000

Leer ondernemen 2.0 bij CAH Vilentum!

Ondernemen 2.0. Steeds meer (agrarisch) ondernemers zoeken naar verschillende nieuwe mogelijkheden om te ondernemen in de circulaire en biobased economie. Dit vraagt om een andere manier van denken. Wil jij ook anders ondernemen? Of wil je ondernemers helpen bij deze nieuwe mogelijkheden. En zoek je een studie waar je meer leert over ondernemerschap? Kies dan voor een ondernemende studie bij CAH Vilentum in Dronten.

Ligt jouw passie ook bij het ondernemerschap? Wil jij (agrarisch) ondernemer worden en meer leren over alle ins en outs van een bedrijf? Tijdens de open dag van CAH Vilentum in Dronten kun je kennis maken met ons studieaanbod! Tijdens alle studies van de hogeschool staat ondernemerschap centraal, maar bij de volgende studies ga je er nog actiever mee aan de slag: Tuin- en akkerbouw / Agrarisch ondernemerschap, Dier- en veehouderij / Agrarisch ondernemerschap en Bedrijfskunde & agribusiness.

Mogelijkheden arbeidsmarkt
Benieuwd of een studie op het gebied van ondernemerschap of een van de andere studies zoals Hippische bedrijfskunde, Diergezondheid & management of International Foodbusiness iets voor jou is? Bezoek dan 12 maart onze open dag! Uiteraard kun je ook kennis maken met onze andere studies op het gebied van management, dier en groene ruimte.
Tijdens de open dag geven we je informatie over de inhoud van de studies, hoe het studieprogramma in elkaar steekt, welke afstudeerrichtingen er zijn, voor welke functies je wordt opgeleid en wat je mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Natuurlijk heb je volop de gelegenheid om met studenten te praten en hun ervaringen over een studie in Dronten uit eerste hand te horen. Zij verzorgen ook rondleidingen over de campus, naar het Aeres praktijkcentrum Dronten (waar het melkvee- en akkerbouwbedrijf en de Paardenplaats gevestigd zijn).
Als je je van te voren opgeeft via de website krijg je het programma toegestuurd. Op www.cahvilentum.nl kun je tevens informatie vinden over het studieaanbod van CAH Vilentum vestiging Almere.