Agenda

Kosteloos en onafhankelijk informeren over de Subsidieregeling Verwijderen Asbestdaken

t/m 17-03-2016 - Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen
391 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

16 - 17 maart 2016
10:00 uur
Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen
Solar Solutions International
In één dag kosteloos, onafhankelijk en betrouwbaar laten informeren over de financiële voordelen van zonne-energie voor uw agrarisch bedrijf? Leer alles over de Subsidieregeling Verwijderen Asbestdaken, SDE+ subsidie, de subsidie voor zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels en fiscale regelingen (EIA, MIA en VAMIL). Laat u informeren door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) of volg het seminar ‘Zonne-energie voor Agrarische Bedrijven’ (16 maart) tijdens de grootste zonne-energie vakbeurs van de Benelux, Solar Solutions op 16 en 17 maart. U kunt al uw vragen over zonnestroom, zonnewarmte, warmtepompen, prijzen, installeren en veiligheid kwijt tijdens Solar Solutions. Vraag een gratis toegangskaart aan met de invitatiecode 16sol038 op www.solarsolutions.nl/registreer.