Agenda

Innovatiedag Blik op de wei

KTC Zegveld, Oude Meije 18, 3474 KM, Zegveld
331 Rundveehouderij

Details evenement

22 maart 2016
10:00 uur
KTC Zegveld, Oude Meije 18, 3474 KM, Zegveld
VIC Zegveld, PPP-Agro Advies, KTC Zegveld en WUR LR
gratis (alleen bijdrage lunch)
Met plezier kondigen we u de 14e Innovatiedag ‘Blik op de wei’ aan, die op dinsdag 22 maart plaatsvindt. Deze dag staat in het teken van het beweidingsseizoen 2016, boordevol met innovaties die uw ‘blik op het beweiden’ vergroten.

In het ochtendprogramma zoomen we in op een gezond weiderantsoen 2.0; nemen we u mee in de kennis over en het belang van wortels, tonen we u de ideale graslandgebruikskalender en een nieuwe  beweidingsapp en gaan we in op het beweidingsgedrag van de koe.

In de middag laten we u middels drie workshopronden ‘live’ de wortelmassa van verschillende grassen en kruiden zien, bezoeken we een graasgraanperceel en laten we u onder andere kennis maken met een oude bemestingsmethode in een nieuw jasje….

Aan de dag zijn geen kosten verbonden, alleen 10 euro onkostenvergoeding p.p. voor de lunch. Meld u aan voor deze dag bij Teus Verhoeff, via t.verhoeff@ppp-agro.nl onder vermelding van naam, adres, postcode, woonplaats en aantal personen.

We zien u graag op dinsdag 22 maart!

Team VIC Zegveld, PPP-Agro Advies, KTC Zegveld en WUR Livestock Research

www.veenweiden.nl | www.ppp-agro.nl | www.ktczegveld.nl | www.wur.nl