Agenda

Seminarie pluimveehouderij

Weelde Depot, Geeneinde 54, Ravels (België)
253 Pluimveehouderij

Details evenement

12 februari 2016
18:30 uur
Weelde Depot, Geeneinde 54, Ravels (België)
Werktuigendagen VZW
info@agridagen.be
0031 (0) 9 245 36 13

Seminarie pluimveehouderij tijdens Agridagen 2016, Weelde Depot, Geeneinde 54 in Ravels (België).

De vraag is hoe de pluimveehouder optimaal rekening kan houden met de steeds wijzigende productieomstandigheden. Waar moet hij op korte termijn rekening mee houden en wat zijn de lange termijntendensen? Welke kip zullen we toekomstgericht produceren? Hoe houden we onze kippen gezond? Hoe moeten we boeren met buren?
Twee vooraanstaande inleiders zullen ingaan op de evoluties van de pluimveesector en de toekomstige beschikbare grondstoffen voor de pluimveevoeders, dit zowel op wereldvlak, als voor Europa. Nadien zal Jacques Van Outryve een panelgesprek voeren, waarbij ook andere experten hun licht op de toekomst laten schijnen.

Van 18.30 tot 21.00 uur.