Agenda

Reclaim the Seeds

Wageningen University, Wageningen
280 Akkerbouw

Details evenement

13 februari 2016
10:00 uur
Wageningen University, Wageningen
St.Boerengroep
st.boerengroep@wur.nl
gratis
Op 13 februari 2016 komen honderden mensen weer samen op de zadenbeurs Reclaim the Seeds, georganiseerd door ASEED, St. Boerengroep en VoedselAnders.Dit jaar wordt het echter een extra grote markt met naast de kramen met zaden meer informatie over andere aspecten over het vernieuwen van ons voedselsysteem. Uiteraard zorgen we voor ruiltafels waar bezoekers meegebracht zaaigoed kunnen uitwisselen.

Bij de zadenbeurs en informatiemarkt zal een vrij toegankelijk workshopprogramma zijn met onder andere aandacht voor het zelf vermeerderen van zaden, en het geplande Monsanto Tribunaal. Maar bovenal is Reclaim the Seeds de plek om bijzondere rassen en variëteiten voor in je tuin te bemachtigen en andere mensen te ontmoeten die een passie hebben voor zaden en bijzondere planten.

Meer info: reclaimtheseeds.nl
Locatie en tijd Wageningen: 13 februari, Forum, Droevendaalse Steeg 2, Wageningen 10:00-17:00 uur
Locatie en tijd Lier: 27 februari, Mallekotstraat 43/B1, 10:00-17:00 uur