Agenda

Open dag biologische legpluimveestal

Familie Kieft - van den Broek, Lange Zuiderweg 98, 3781 PL Voorthuizen
491 Pluimveehouderij

Details evenement

19 februari 2016
14:00 uur
Familie Kieft - van den Broek, Lange Zuiderweg 98, 3781 PL Voorthuizen
Midland Voeders, dealer ForFarmers
0642 462 411
Graag nodigen wij u namens familie Kieft-van den Broek uit voor de open dag van hun nieuwe biologische legpluimveestallen. De familie is dankbaar dat het bedrijf weer is opgebouwd na de ingrijpende brand van een jaar geleden. U bent op vrijdag 19 februari 2016 van 14.00 tot 18.00 uur van harte welkom aan de Lange Zuiderweg 98, 3781 PL te Voorthuizen.

Wij hopen u deze dag te ontmoeten!
U wordt vriendelijk verzocht niet in bedrijfskleding te komen.

Bijzonderheden:
• Stallen staan haaks op elkaar, verbonden door eierlokaal
• Automatisch graanstrooisysteem
• Stofafzuiging eierband
• 2 x 15.000 leghennen
• Strooiselschuif
• VIKE volièresysteem

Deelnemende bedrijven:
ABN AMRO Bank Agriteam Midden Nederland / AcconAVM adviseurs en accountants / AdVee dierenartsen / Agriteam Makelaars Ede / Agromix Broederij en Opfokintegratie / Bouwbedrijf Wim Top / Brandweer Gelderland-Midden / Chickfriend / De Nijborg Agri / Elektrotechnisch Buro Gert van de Beek / Farmer Nederland / Guliker & Roodbol / Jan Bakker fourages en mest / LTO Noord afdeling Barneveld / Meijer Hekwerken / Midland Voeders / Reudink Biologische voeders / Schippers Bladel / Univé Midden-Nederland / Van de Meent Bestratingen & Tuinaanleg / Van Donkersgoed / Van Middendorp Pluimveeservice / Van Westreenen, dé adviseurs voor het buitengebied