Agenda

Open avond deeltijdstudies CAH Vilentum in Dronten

CAH Vilentum, Dronten
230 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

09 februari 2016
19:30 uur
CAH Vilentum, Dronten
CAH Vilentum
0880206000
Nieuwe deeltijdstudie bij CAH Vilentum in Dronten

De Associate degree Agrotechniek & management is nieuw in het deeltijdaanbod van CAH Vilentum. Deze studie richt zich op medewerkers die de ambitie hebben om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien tot bijvoorbeeld vertegenwoordiger/accountmanager of marketing specialist bij bijvoorbeeld een mechanisatiebedrijf of trekker fabrikant. Tijdens de open avond op dinsdag 9 februari kunt u onder meer kennis maken met deze nieuwe studie.

De studie Ad Agrotechniek & management is een variant van de deeltijdopleiding Bedrijfskunde & agribusiness. Naast de nieuwe Ad biedt CAH Vilentum in Dronten ook nog de Ad’s Management, beleid & buitenruimte en Ondernemerschap. Ook heeft de hogeschool een aanbod aan bachelor studies: Bedrijfskunde & agribusiness, Hippische bedrijfskunde, Tuin- en akkerbouw en Dier- en veehouderij.

Carriereswitch
Een deeltijdstudie is interessant voor degene die wil doorstromen na een hogere functie of een carrière switch wil maken. Op dinsdagavond 9 februari kunt u uitgebreid kennismaken met ons deeltijdaanbod en de docenten. Het programma start om 19.30 uur. Tijdens een deeltijdstudie aan CAH Vilentum in Dronten leert u onder andere werkprocessen te besturen en te organiseren. U gaat op zoek naar innovatieve oplossingen om noodzakelijke vernieuwingen in een bedrijf door te voeren. Ook ontdekt u hoe u problemen kunt oplossen en hoe u verbeteringen binnen een bedrijf tot stand brengt.

Bent u op zoek naar een vervolgstudie en bent u geïnteresseerd in één van de deeltijdstudies van CAH Vilentum vestiging Dronten? Kom dan langs, als u zich van te voren opgeeft via de website krijgt u het programma toegestuurd.