Agenda

Food battle or food experience?

Aula CAH Vilentum, De Drieslag 2, Dronten
204 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

23 februari 2016
12:30 uur
Aula CAH Vilentum, De Drieslag 2, Dronten
CAH Vilentum Hogeschool
De aandacht voor voedsel is nog nooit zo groot geweest als nu. Voedsel heeft impact op wie we zijn, zorgt voor politieke vraagstukken, maar brengt mensen ook nader tot elkaar. Wie geniet er niet aan een volle tafel met vrienden en lekker eten? Maar hoe moet de agribusiness sector inspelen op deze voedseltrend? Zij zijn immers de onmisbare schakel voor een welvarend en gezond Nederland. Hoe moet de sector omgaan met bijvoorbeeld de battle in de supermarkt tussen consument en burger? En hoe houden we de kwaliteit van ons voedsel hoog? Hans Huijbers, voorzitter ZLTO geeft hier zijn visie op.