Agenda

ZLTO Festival: Voor en door leden (West-Brabant)

Nieuwe Nobelaer, Etten-Leur
387 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

08 december 2016
11:00 uur
Nieuwe Nobelaer, Etten-Leur
ZLTO
info@zlto.nl
073-2173333
Alleen voor ZLTO leden
ZLTO Festival: voor en door leden

Eind 2016/begin 2017 organiseren wij voor u als leden-ondernemers en uw meewerkende gezinsleden een drietal regionale ledenbijeenkomsten. Ga met ons in gesprek over de visie, toekomstperspectief en ambities van ZLTO en uzelf als agrarisch ondernemer. Kom naar een van de regionale dagen op:

- Woensdag 9 november: de Noordkade in Veghel (Oost)
- Donderdag 8 december: De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur (West)
- Woensdag 11 januari: Neeltje Jans in Vrouwenpolder (Zeeland)

Per regio wordt het middagprogramma inhoudelijk aangepast naar de onderwerpen die spelen in de sectoren die meest voorkomen in dat gebied. U kunt overigens ook intekenen voor een bijeenkomst in een andere regio indien het programma voor u meer toegesneden lijkt of simpelweg de datum u beter past.