Agenda

Open Dag PTC+

PTC+, Zandlaan 29, Ede , Ede
361 Mechanisatie

Details evenement

16 januari 2016
10:00 uur
PTC+, Zandlaan 29, Ede , Ede
PTC+
l.lobregt@ptcplus.com
0610710936
0
Hoe kom ik aan goed opgeleide monteurs in mijn bedrijf? Deze vraag horen wij vanuit de branche steeds vaker. De kracht van goed opgeleide monteurs zit hem in de combinatie van praktisch opleiden en de juiste begeleiding vanuit het bedrijf.
PTC+ brengt u graag in contact met enthousiaste kandidaten die gemotiveerd zijn om als leerling monteur aan de slag te gaan.

Bezoek onze OPEN DAG op zaterdag 16 januari.
De jaarlijkse open dag van onze Expertisecentra Mobiele Techniek en Koude Techniek vindt plaats van 10.00 tot 13.00. Tijdens deze open dag kunt u een kijkje nemen in de keuken van onze Expertisecentra. Op een interactieve manier zult u kennis maken met onze unieke activiteiten. Meer informatie over de open dag en aanmelden kan via www.ptcplus.com/opendag.