Agenda

LED Expo

t/m 28-01-2016 - Brabanthallen, Den Bosch
424 Mechanisatie

Details evenement

27 - 28 januari 2016
10:00 uur
Brabanthallen, Den Bosch
LED Expo
info@ledexpo.nl
072 572 97 94
Gratis voor lezers van Boerderij
27 & 28 januari 2016 in de Brabanthallen
LED Expo Benelux is de grootste vakbeurs voor led verlichting, design en automation in de Benelux. In 2016 presenteren meer dan 100 bedrijven hun diensten en producten.

Ledverlichting kan u veel geld besparen, tot wel 75-80% op de verbruikskosten van de verlichting. En digitale ledverlichting biedt vrijwel oneindige mogelijkheden om ruimtes, gebouwen of producten optimaal te verlichten. De prijzen van ledverlichting zijn de laatse jaren sterk gedaald waardoor de aanschaf in heel veel situaties in korte tijd is terugverdiend. Waarom zou u LED Expo bezoeken? Omdat grootschalig omschakelen op led geen sinecure is. De initiële investering kan substantieel zijn en het aanbod aan producten zeer groot. Op dit cruciale punt verschaft Led Expo Benelux duidelijkheid. Wij bieden als grootste gespecialiseerde vakbeurs van de Benelux een helder en efficiënt overzicht, én een interessant en waardevol programma, gevuld met informatieve workshops en kennis-sessies. Bij ons spreekt u direct met de specialisten, van fabrikant tot leverancier, van testinstituut tot adviseur.

Lezers van Boerderij kunnen LED EXPO gratis bezoeken door gebruik te maken van de unieke invitatiecode LE16B209 op: www.ledexpo.nl