Agenda

Voederwaardetoer Limagrain

Schuilenburgerweg 48, Hellendoorn (Ov.)
247 Rundveehouderij

Details evenement

22 september 2015
13:30 uur
Schuilenburgerweg 48, Hellendoorn (Ov.)
Limagrain Nederland BV
(0113) 55 71 00
Limagrain trekt met de voederwaardetoer langs verschillende demovelden in Nederland. Op een groot aantal locaties kunnen telers 5 verse planten vanuit hun eigen perceel ter analyse aanbieden.

Teeltoptimalisatie
Centraal op de bijeenkomsten staat teeltoptimalisatie. Wat zijn de leermomenten van dit seizoen geweest, hoe beoordeel je een maïsgewas op zijn opbrengst en kwaliteit en hoe stel je het optimale oogstmoment vast. Verder de primeur van de nieuwe en veelbesproken 31-generatie van LG, waarmee de opvolgers van de succesvolle 211 en 218 zich aandienen. Bijzonder veelbelovende rassengenetica met nog hogere cijfers voor voederwaarde, opbrengst en oogstzekerheid. Maïs die nodig is om in een tijd van beperkende mestmaatregelen en lagere melkprijzen toch maximaal rendement uit ruwvoer te kunnen halen.