Agenda

De Heus Demodag Ruwvoer optimalisatie

Melkveebedrijf R. Veldhuizen, Heetvelderweg 7, 3892 RV, Leusden
354 Rundveehouderij

Details evenement

16 september 2015
10:00 uur
Melkveebedrijf R. Veldhuizen, Heetvelderweg 7, 3892 RV, Leusden
De Heus Voeders BV
info@de-heus.nl
0318 - 675 430
Gratis
Wat kunt u verwachten?
De Heus organiseert op woensdag 16 september een Demodag vanaf 10:00 tot 16:00 waarin het verbeteren van uw ruwvoerpositie centraal staat.

Hoogwaardige diervoeders is wat we maken, met alle zorg en aandacht. Maar het maken van het beste voer is niet genoeg. Ons doel is om uw bedrijfsresultaat te verbeteren. Een optimale kwaliteit van uw ruwvoer is daarvan een essentieel onderdeel.

Tijdens de Demodag worden de resultaten van diverse bemestingsobjecten met u gedeeld en het maïs demoveld, met een tiental verschillende maïsrassen, is te bezichtigen. Samen met onderstaande bedrijven bieden wij u deze Demodag aan waarin u alle informatie krijgt die u in staat stelt uw ruwvoerpositie te optimaliseren.

Spuitlicentie Teelt
Tevens heeft u tijdens deze Demodag de mogelijkheid om uw spuitlicentie Teelt te verlengen. Als u hiervan gebruik wilt maken moet u er rekening mee houden dat u verplicht bent alle onderdelen die op deze dag worden aangeboden te volgen. De laatste start van een volledige ronde is om 14.00u.

Dus: noteer 16 september vast op de kalender!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:
- Barenbrug
- BASF
- BLGG Agroxpertus
- KWS
- Sibelco
- Triferto