Agenda

Agrodag 2015

Derde Weg 5, Zevenbergschen Hoek
565 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Mechanisatie

Details evenement

12 september 2015
10:00 uur
Derde Weg 5, Zevenbergschen Hoek
Agro-Comité
agrodag@outlook.com
06-53720614 (voorzitter)
gratis
Zaterdag 12 september wordt er voor de 30e keer een Agro-dag georganiseerd in Zevenbergschen Hoek, ditmaal aan de Derde Weg 5 bij Familie De Lint.

Een gezellige dag met veel bezienswaardigheden voor jong en oud.

Het organiserend comité wil dan ook iedereen uitnodigen om een bezoek te brengen aan de Agro-dag.

 

’s Morgens zullen in alle vroegte de ploegers uit heel Brabant arriveren om zich op te maken voor de wedstrijd. Na de inschrijving krijgen ze een paar uur de tijd om te oefenen. Dit is noodzakelijk om de ploeg op de juiste manier af te stellen. De deelnemende mechanisatiebedrijven zullen ‘s morgens de meegenomen tractoren en machines ter presentatie plaatsen op de aangewezen standruimte.

 

Rond het middaguur zal de ploegwedstrijd officieel starten. De ploegers krijgen uitleg en instructies over de wedstrijd.

De Agro-dag is een kwalificatiewedstrijd om deel te nemen aan het NK- ploegen. Er wordt dan ook op het scherpst van de sneden gestreden om de ereplaatsen.

 

’s Middags vindt er tevens een mechanisatiebeurs plaats, waarbij een aantal mechanisatiebedrijven uit de regio West-Brabant een greep uit het assortiment tonen. De ontwikkelingen op het gebied van tractoren en landbouwmachines gaan enorm snel en dit is een goede gelegenheid om kennis te nemen van deze ontwikkelingen.

Tevens kunt u genieten van 2 optredens van de Oldtimer Carrousel Club.

Ook staan er stationaire motoren en oldtimer tractoren voor u opgesteld en wordt er op authentieke wijze met paarden geploegd.

 

Rond de “tent” kunnen de bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd volgen. Voor de kinderen staat er een springkussen klaar, dus gegarandeerd speelplezier.

 

Vroeg in de avond zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

De toegang en het parkeren is gratis en belangstellenden zijn de gehele dag van harte welkom!