Agenda

historische oogstfeesten

Nederland, Vinkel
1650 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij

Details evenement

30 augustus 2015
10:30 uur
Nederland, Vinkel
buurtvereniging Heesch Vinkel
hs.driessen@home.nl
+31412453177
gratis
Op zondag 30 augustus aanstaande viert het Historisch Oogstfeest zijn 2e Lustrum op de Huis Deelen in Heesch Vinkel.

Natuurlijk herkent u er veel bekende activiteiten zoals open lucht dienst om 10.30 uur, kinderboerderij, touwtrek wedstrijden over de wetering, oude nog werkende landbouw werktuigen met demonstraties enz. Diverse “oude“ ambachtslieden zijn van de partij om gedurende de dag hun vakmanschap te tonen en in de veelheid van kramen kan men terecht voor lokale producten, actieve huisvlijt en alle informatie hierover.

Het Historisch Oogstfeest is een feest voor jong en oud waarbij er vanzelfsprekend ook voor de inwendige mens gezorgd wordt. Lekker ijs, heerlijke snacks, broodjes en allerlei drankjes zijn verkrijgbaar.