Agenda

Ondernemersreis Denemarken

t/m 18-07-2015 - Denemarken, Denemarken
399 Rundveehouderij

Details evenement

12 - 18 juli 2015
Denemarken, Denemarken
Liba
niels.achten@liba.be
(0032)89464606
1150 euro pp
 

De Deense melkveebedrijven kende begin jaren 2000 een sterke groei, die vaak gebaseerd was op het aantrekken van veel vreemd vermogen. De financiële crisis zorgde voor een moeilijke situatie op vele Deense melkvee bedrijven. Tijdens de ondernemersreis van deze zomer bezoeken we bedrijven die door top saldo’s hier een antwoord op gegeven hebben.

We bezoeken vooral Nederlandstalige bedrijven, daarnaast ook een van oudsher Deens bedrijf.

Daarnaast is er een lezing voorzien over de financiële situatie in de Deense melkveehouderij en het management van de ondernemers hier rond, deze wordt verzorgt door Anders Andersen. Bijgevoegd vindt u het voorlopige programma.

De kosten voor de reis bedragen 1.150 euro per persoon. Voor een eenpersoonskamer betaalt u 250 euro extra. Deze prijs is inclusief de maaltijden en de overnachting in hotel Koldingfjord (Kolding) dat we nog kennen van onze vorige reis in 2006.

Inschrijven kan door te surfen naar www.liba.be of te bellen op 089/46.46.06.