Agenda

FF Boeren!

Gaasterland, Harich
453 Rundveehouderij

Details evenement

30 juli 2015
11:00 uur
Gaasterland, Harich
FF Boeren!
bestuur@ffboeren.nl
06-29200443
-
De zomer is in aantocht, dus organiseert FF Boeren!, na twee succesvolle eerdere edities, weer opendagen op de boerderij. FF Boeren! is een initiatief van LTO Noord, VVB Gaasterland e.o, Boerinnen van nu en de Agrarische Jongeren Gaasterland met als doel het platteland dichter bij de burger te brengen, te laten ervaren hoe het is op de boerderij.
De organisatie is er in geslaagd weer drie afwisselende routes samen te stellen op 23 juli, 30 juli en 6 augustus. Tussen 11.00 en 18.00 uur gaan de deuren open en zijn er tal van leuke en leerzame activiteiten, voor jong en oud! Kom kalfjes aaien, geitenijs proeven, kijken bij het melken, lammetjes knuffelen en nog veel meer! De boeren staan klaar om u te ontvangen, rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden!
De deelnemende boeren kunt u inden op www.ffboeren.nl of op Facebook (FF Boeren)