Agenda

Akkerbouw innovatie avond bij onderzoeksplatform in de Wieringermeer

Wieringerwerf, Medemblikkerweg 13 1771 SC Wieringerwerf
373 Akkerbouw

Details evenement

09 juli 2015
19:30 uur
Wieringerwerf, Medemblikkerweg 13 1771 SC Wieringerwerf
Proeftuin Zwaagdijk
0228563164
Akkerbouwers zitten vol plannen. Kan ik groeien, verbeteren, vernieuwen, duurzamer? Proeftuin Zwaagdijk speelt hierop in met een unieke innovatie avond bij de nieuwe onderzoekslocatie aan de Medemblikkerweg 13 in Wieringerwerf (Wieringermeer polder).  De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 22:00 uur met een borrel (let op: voor spuitlicentieverlengers is de start om 18:30 uur). U bent van harte welkom.

Evenals vorige jaren zullen meer dan dertig fabrikanten, handelsbedrijven en zaadbedrijven aanwezig zijn om praktijkproeven toe te lichten. Zij laten zien welke nieuwe producten, rassen en teeltstrategieën het beste presteren en passen in toekomstige regelgeving. Ook laten loonwerkers uit de omgeving innovaties zien zoals recent aangekochte oogst- en zaaimachines, scantechniek voor de bodem en toepassing van GPS.