Agenda

Young Farmers Day

Kwinkweerd 12, Lochem
617 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

26 juni 2015
10:00 uur
Kwinkweerd 12, Lochem
NAJK
info@najk.nl
030-2769869
0,0
NAJK en FromFarmers organiseren Young Farmers Day

Op 26 juni 2015 organiseren het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) en Coöperatie FromFarmers de Young Farmers Day. Deze dag, speciaal georganiseerd voor jonge boeren en tuinders uit Nederland, staat in het teken van de trots en toekomst van jonge agrariërs. Het interessante programma wordt aan elkaar gepraat door dagvoorzitter Yvon Jaspers, bekend van Boer zoekt Vrouw.

Wat brengt de toekomst voor jonge boeren en tuinders en hoe gaan zij hun stempel drukken op de dynamische sector en de wensen van de consument? Hoe spelen jonge agrariërs in op de groeiende wereldbevolking en op persoonlijk vlak: hoe behouden zij de boerentrots op de sector? Tijdens de Young Farmers Day wordt er met de aanwezigen en inspirerende sprekers antwoord gezocht op bovenstaande vragen.

Sprekers
Yvon Jaspers is de dagvoorzitter van de Young Farmers Day. Daarnaast zal trendwatcher Richard van Hooijdonk een boekje open doen over de ontwikkelingen en trends van de agrarische sector. Vier jonge agrariërs vertellen over hun vooruitstrevende bedrijf en gaan vervolgens onder leiding van Yvon Jaspers in gesprek met de zaal. Tevens krijg je deze dag de mogelijkheid om een rondje te lopen over het imposante bedrijventerrein van ForFarmers.

Meer informatie
De Young Farmers Day wordt georganiseerd van 10:00 uur tot 16:00 uur op vrijdag 26 juni 2015. De dag wordt verzorgd op het terrein van ForFarmers in Lochem. Toegang tot het evenement is kosteloos, aanmelden is wel verplicht. Drankjes, hapjes en de lunch worden mogelijk gemaakt door ForFarmers. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.youngfarmersday.nl.

________________________________________
Noot voor de redactie / niet voor publicatie:
Voor meer informatie over Young Farmers Day kunt u contact opnemen met Ellen van den Manacker, mede-organisator van de Young Farmers Day. U kunt haar bereiken op 030-2769863.

Voor informatie over NAJK kunt u contact opnemen met Kirsten Haanraads, algemeen secretaris. U kunt haar bereiken op 06-179 84 362 of via khaanraads@najk.nl.

Kijk ook op onze website www.najk.nl of volg NAJK via Twitter (@NAJKtweets) en Facebook (www.facebook.com/dbnajk).

NAJK denkt mee
NAJK zet zich in voor jonge agrarische ondernemers van de toekomst. Dit betekent niet alleen het behartigen van de belangen in Den Haag en Brussel, maar ook actief handvatten bieden tot beter ondernemerschap. Hiermee draagt NAJK bij aan zelfbewuste en kundige jonge ondernemers die met beide benen in de maatschappij staan: de ondernemers van de toekomst.

Coöperatie FromFarmers
Coöperatie FromFarmers had ultimo 2014 68,9% van de zeggenschap en samen met de certificaten van aandelen van de leden 74,1% van de zeggenschap in ForFarmers B.V. FromFarmers is een coöperatie met 6.272 leden en is gevestigd in Lochem. De activiteiten bestaan uit het beheren van haar participatie in ForFarmers B.V.