Agenda

Seminarreeks Ondernemen met andere ogen

t/m 08-07-2015 - Media Plaza, Utrecht
398 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

03 juni - 08 juli 2015
15:00 uur
Media Plaza, Utrecht
Elsevier Live
v.a. ¤ 249,- p.p. (excl. btw)
Het is de keiharde werkelijkheid. Nederland verkeert economisch nog steeds in een uitdagende positie. Als ondernemer word je hierdoor gedwongen om met andere ogen te kijken naar de markt en het behalen van omzet. Je moet creatiever en innovatiever gaan denken, maar hoe pak je dit aan?

Hoe blijf je vernieuwend? Hoe optimaliseer je je onderneming online? Hoe kom je aan investeringen? Hoe coach je je werknemers zodat zij het beste uit zichzelf halen? Met andere woorden, hoe blijf je je concurrenten voor?

Ondernemen met andere ogen verruimt je blik
Jij hebt de vragen, wij verzorgen de antwoorden. Tijdens de seminars Ondernemen met andere ogen krijg je handvatten, tools en checklists waarmee je als ondernemer de concurrentie achter je laat.

De seminars
Hoe blijf ik mijn concurrenten voor? - 3 juni 2015
Hoe optimaliseer ik mijn onderneming? - 10 juni 2015
Hoe haal het beste uit mijn werknemers? - 17 juni 2015
Hoe kom ik op een andere manier aan mijn geld? - 1 juli 2015
Hoe zet ik mijzelf optimaal in voor mijn bedrijf? - 8 juli 2015


Ben jij die ondernemen die we een frisse kijk op de toekomst kan gebruiken? Kijk dan snel op onze website voor het aanbod van seminars www.ondernemenmetandereogen.nl