Agenda

Agro Innovatiedag 2015

Aeres Praktijkcentrum Dronten, Wisentweg 13C, 8251 PB Dronten
382 Rundveehouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

11 juni 2015
13:00 uur
Aeres Praktijkcentrum Dronten, Wisentweg 13C, 8251 PB Dronten
DLV Plant, OMFL, Aeres Praktijkcentrum, CAH Vilentum
0653400066
gratis
Dronten – Op donderdag 11 juni 2015 wordt bij Aeres Praktijkcentrum Dronten de Agro Innovatiedag 2015 georganiseerd (voorheen de Praktijkdag Precisielandbouw). Op deze dag laten het bedrijfsleven en diverse kennisinstellingen zien wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van precisielandbouw en overige nieuwe technieken.

Bodemverdichting is een belangrijk aandachtspunt tijdens deze dag. Hoe kunnen we dit zo veel mogelijk voorkomen? Verschillende bedrijven zullen uiteenlopende mogelijkheden laten zien. Daarnaast is er veel te zien op het gebied van noviteiten precisielandbouw. Zo wordt gewasscanning met sensoren en drones onder de aandacht gebracht. Over al deze innovaties is er tijdens workshops, demonstraties, rondleidingen en een informatiebeurs informatie te verkrijgen. Heeft u ook nog innovaties op het gebied van akkerbouw en of loonwerk? Benut deze kans om ze op de Agro Innovatiedag 2015 te presenteren. Door deelname aan een speciale demonstratieronde kunt u uw werk meteen zichtbaar maken. Het programma duurt van 13.00 – 19.00 uur. Toegang en parkeren is gratis, ook is er catering aanwezig op het terrein.

Nadere informatie over deze dag en over eventuele deelnamemogelijkheden als exposant/ deelnemer demonstraties is verkrijgbaar bij de heer Herman Krebbers van DLV Plant in Dronten (tel. 06- 53400066 of h.krebbers@dlvplant.nl) of onder www.agroinnovatiedag.nl.