Agenda

Agro Innovatiedag 2015

Aeres Praktijkcentrum Dronten , Wisentweg 13 C 8251 BP Dronten
577 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie, Evenementenhal

Details evenement

11 juni 2015
10:00 uur
Aeres Praktijkcentrum Dronten , Wisentweg 13 C 8251 BP Dronten
Aeres Praktijkcentrum Dronten, DLV Plant, OMFL, CAH Vilentum
0653400066
gratis
De ontwikkelingen in de akkerbouw innovaties en precisielandbouw gaan snel. Naast de automatische stuursystemen komt er ook meer belangstelling voor gewas sensing en toepassing van variabele doseringen bij het zaaien, poten, bemesten en gewasbescherming. Er is al meer mogelijk dan veel telers en loonwerkers denken.
Daarom wordt op donderdag 11 juni 2015 de Agro Innovatiedag georganiseerd op Aeres Praktijkcentrum Dronten. Een vervolg op de praktijkdag precisielandbouw, maar dan breder en met andere innovaties.

Vanaf 13.00 uur – 20.30 uur bestaat het programma vooral uit velddemonstraties, workshops en een infobeurs. Alles gericht op praktijkrijpe ontwikkelingen in de aansturing van machines, sensing van gewassen en dataverwerking, precisiebemesting en precisie gewasbescherming en andere innovaties voor de akkerbouwer.

De praktijkdag is een initiatief van DLV Plant, Aeres Praktijkcentrum Dronten, KC Agro, CAH Vilentum met ondersteuning van Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland bv.
Naast de deelnemers aan de praktijknetwerken en projecten in het land en de bezoekers van afgelopen jaren, worden ook via algemene publiciteit alle akkerbouwers uitgenodigd. Voor het onderwijs wordt een speciaal programma samengesteld.

Hierbij nodigen we u van harte uit om ook uw producten en/of diensten te presenteren op deze dag.

U kunt deelnemen met een informatiestand, workshops verzorgen van een half uur, deelnemen aan centrale geleide demonstraties met toelichting door een DLV specialist en systemen vrij demonsteren op het demonstratieterrein van het Aeres Praktijkcentrum Dronten.

Heeft u interesse in deelname, vul dan bijgaand aanmeldformulier in en stuur deze z.s.m. op naar Amelie Reder. E-mail: a.reder@cahvilentum.nl

Nadere informatie over opzet en deelname is verkrijgbaar bij ondergetekende, tel 06-53400066,
E-mail: h.krebbers@dlvplant.nl