Agenda

WPSA Studenten Pluimvee Seminar

Venco Campus, Eersel
479 Pluimveehouderij

Details evenement

27 mei 2015
Venco Campus, Eersel

27 mei: WPSA Studenten Pluimvee Seminar. Voor pluimvee-geïnteresseerde HBO- en universitaire studenten uit Nederland en België. Doel is om studenten te enthousiasmeren voor de internationale pluimvee sector, waarin Nederlandse bedrijven een hoofdrol spelen. En om te netwerken binnen de pluimveesector.

Programma: Na opening door prof. Arjan Stegeman (voorzitter WPSA) en een presentatie over en rondleiding door de Venco Campus, inleidingen door Martijn Gruyters (technical manager Nederland en België bij Cobb Europe), Ad Kemps (innovaties en projecten Coppens Diervoeding), Rik Koopman (global technical director MSD Animal Health), Roger Claessens (manager Research & Development Marel Stork) en Ruud Zanders (lector Gezonde Pluimveehouderij).

Locatie: Venco Campus, Meerheide 200, Eersel (N-B).

Tijdstip: van 13.00 tot 17.30 uur. Aansluitend barbecue (tot 19.00 uur).

Deelname is gratis.

Aanmelding (vóór 22 mei) per mail aan vera.claessens@vencomaticgroup.com