Agenda

Symposium Hogere Pluimveegezondheid Leg

Venco Campus, Eersel
397 Pluimveehouderij

Details evenement

20 mei 2015
Venco Campus, Eersel

20 mei: 2e symposium Hogere Pluimveegezondheid Leg van Vepymo, Agrio, ‘Het Anker’, Vitelia Voeders, Pluimvee, Venco Campus, HAS Hogeschool, CAH Vilentum en GD. Met verkiezing voor de Pluimvee Innovatieprijs.

Locatie: Venco Campus, Meerheide 200, Eersel (N-B).

Programma: Het thema van het symposium is ‘Op uw gezondheid’. In het middagprogramma zijn er vier sprekers. Tussendoor worden de genomineerden van de innovatieprijs voorgesteld. Na het middagprogramma is er een buffet. Daarna volgt het avondprogramma met de bekendmaking van de innovatieprijs en de ‘Pluimveewereld draait’ door met drie tafelgasten onder leiding van Felix Rottenberg.

Sprekers tijdens het middagprogramma (aanvang 13.45 uur): Maarten De Gussem (pluimveedierenarts Vetworks) over ‘Innoveren rond vaccineren - kan er nog een prikje bij?, Charon Zondervan (programmamanager Gezond voedsel van Wageningen Universiteit) over ‘Wie zit er op mijn ei te wachten?’, Arjan Stegeman (hoogleraar gezondheidszorg landbouwhuisdieren van Universiteit Utrecht) over ‘Leven met vogelgriep’ en Gino van Ossel (marketingprofessor Vlerick businessschool).

Tafelgasten de ‘Pluimveewereld draait door’ (aanvang 19.30 uur): Servé Hermans (directeur ISA, legdivisie Hendrix Genetics), Dick Veerman (eigenaar Foodlog.nl) en Hennie de Haan (voorzitter NVP).

Prijs: Toegang is gratis voor pluimveehouders die zich vooraf aanmelden. Niet-pluimveehouders betalen €195 p.p. (excl. btw) en krijgen na aanmelding een factuur toegestuurd.

 Aanmelden via: www.pluimveeweb.nl/algemeen/symposium/symposium-hogere-pluimveegezondheid-leg/