Agenda

Boer zoekt Burger

Priempad 12, Zeewolde
366 Evenementenhal

Details evenement

23 mei 2015
10:00 uur
Priempad 12, Zeewolde
Boer zoekt Burger
Anrie@solcon.nl
06-11 378 456
Gratis
Twaalf boerenbedrijven stellen zaterdag 23 mei in het buitengebied van Zeewolde hun deuren open voor de burger. Het hoofdbedrijf van Boer zoekt Burger is Gemend biologisch bedrijf H. Verduyn aan het Priempad in Zeewolde.
De organisatie heeft het programma rond en is druk doende om het hele evenement verder vorm te geven. Iedereen is enthousiast en de organisatie is blij dat er veel sponsoren en vrijwilligers zijn om het evenement mogelijk te maken.
Op het hoofdbedrijf van de fam. Verduyn worden oa klompen gemaakt, kinderen geschminkt, biologisch ik gegeten, er komt een imker langs, er is een wolspinnerij met schaap en lammetjes, door een kunstenaar wordt van een oude trekker een waar kunstwerk gemaakt en er komt een heuse "melksommelier" die u het verschil laat proeven tussen melk van Verduyn en melk uit de supermarkt, een cowfitter laat zien hoe zij een koe tiptop in orde maakt voor een wedstrijd, kinderen kunnen hun eigen champignons kweken...kortom...het wordt een dag vol met vermaak, plezier en gezelligheid!
Daarnaast stellen 11 andere bedrijven hun deuren voor een ieder open en zij hebben elk hun eigen programma voor deze dag gemaakt. Voor het volledige programma kijkt u op www.boerzoektburger.com