Agenda

Wroeten met VarkensNET: Slim met energie

Op ons Boerenerf, Vilstersestraat 28, 8151 AA Lemelerveld, Lemelerveld
194 Varkenshouderij

Details evenement

08 april 2015
15:45 uur
Op ons Boerenerf, Vilstersestraat 28, 8151 AA Lemelerveld, Lemelerveld
VarkensNET
info@varkensnet.nl
088 888 66 77
varkenshouders € 35,- (excl. btw) p.p., bedrijfsleven € 100,-

Energie is een aanzienlijke kostenpost. Hoe kunt u hierop besparen? De “Wroeten met VarkensNET: Slim met energie” biedt u actuele informatie, een overzicht van oplossingsrichtingen en praktische handvatten.

Bestaat een energieneutraal bedrijf? Hoe bespaar ik energie(kosten) op mijn bedrijf? Waarbij de prestaties - op het vlak van diergezondheid, voederconversie en klimaat - gelijk blijven of zelfs verbeteren? Welke energietechnieken passen bij mijn bedrijf? Welke investeringsmogelijkheden zijn er en wat leveren ze mij op? In maart en april organiseert VarkensNET in samenwerking met AgroEnergiek verschillende bijeenkomsten voor zeugenhouders over energie(kosten)besparing en duurzame energie.

Willem Buiter van VIC Sterksel en Maurice Ortmans van Inno+  geven u een beeld van een energieneutrale stal en alle praktische en financiële mogelijkheden daarin. Een collega
varkenshouder vertelt over de energiebesparingsmaatregelen die hij getroffen heeft en zijn ervaringen daarmee. Na het buffet gaat u in twee workshops uiteen om uw eigen energierekening  onder de loep te nemen. En krijgt u praktische tips en trucs van collega-ondernemers en energie-expert Maurice Ortmans voor bouwplannen op uw bedrijf.