Agenda

Open dag twee-etagestal vleeskuikens

Halen (B)
415 Pluimveehouderij

Details evenement

24 april 2015
13:00 uur
Halen (B)

24 april: open dag vleeskuikenbedrijf Saels (zou eerst in december plaatshebben, maar was wegens de vogelgriep uitgesteld). Bedrijfsuitbreiding met een twee-etagestal voor 50.000 kuikens. De stal heeft een netto hoogte van 3,5 meter (benedenetage) en 2 meter (bovenetage), is voorzien van 13 meter hoge Reventa-uitlaatkokers, heeft gescheiden afzuiging en ventilatie op beide etages, heeft geen directe inval via de ventilatoren, is voorzien van Tulderhof Flash 3300-inlaatventielen, tunnelgroepen en winterafsluitingen, is ingericht met Impex-drinknippels en Chore-Time-voerpannen, bevat nevelkoeling, wordt verwarmd met behulp van steenkool en heeft een apart voerlokaal.

Locatie: Ertsenrijkstraat 89, Halen (België)

Tijdstip: van 13.00 tot 18.00 uur.