Agenda

Open dag / Boernerfmarkt

De Groendijck 59a, Waarder
525 Rundveehouderij

Details evenement

11 april 2015
09:30 uur
De Groendijck 59a, Waarder
Boerenerfmart commissie Waarder
0
Op D.V. 11 april  2015 zal er opnieuw een grote boerenerfmarkt/open dag plaats vinden op de kaasboerderij aan de Groendijck 59A te Waarder. Vorig jaar was dit een groot succes met duizenden bezoekers. Ook dit jaar zullen, bij goed weer, de koeien weer voor de 1e keer naar buiten gaan, dat belooft weer een heel spektakel te worden. Er zullen een grote hoeveelheid kramen gevuld zijn met diverse koopwaar als kleding , brocante, bloemen en sierraden, antiek en curiosa en boeken, crea –artikelen en nog veel meer.  Natuurlijk is er gelegenheid  om wat bij te praten onder het genot van een kopje koffie.
Ook kunt u in de stallen kijken en er zijn veel kleine /jonge dieren aanwezig. Er zal een demonstratie (baby) kaas maken gegeven worden en ook een demonstratie met supersnelle modelbouwauto's. Ook zullen er een aantal oude tractoren te zien zijn. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Voor even machinist zijn op een minikraantje?  De omgeving bekijken vanuit een heuse hoogwerker, met een (mini) quad rijden of in een grote tractor, het is er allemaal op deze boerenerfmarkt.  Sensationeel en nieuw is de Rodeo stier, wie zit er het langs op?

Toegang en bezichtigingen gratis.

Er is teveel om te vertellen, dus voor meer informatie kijkt u op www.boerenerfmarktwaarder.nl