Agenda

BAJK Provinciale Avond 'Imago maak je zelf!'

De Stapperij, Spoordonkseweg 80 , Oirschot
333 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

04 maart 2015
20:15 uur
De Stapperij, Spoordonkseweg 80 , Oirschot
Brabant Agrarisch Jongeren Kontakt
ines@bajk.nl
0618957973
-
Op 4 maart organiseert het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK) de Provinciale Avond ‘Imago maak je zelf!’ Enkele grote sprekers waaronder Henkjan Smits, voor iedereen bekend van tv, zullen tijdens deze avond spreken. Het thema imago zal op veel verschillende manieren aan de orde komen. De Provinciale Avond wordt speciaal voor jonger agrariërs in de provincie Noord-Brabant georganiseerd.

 

“Het is belangrijk dat BAJK haar leden voorbereid op de toekomst. Nadenken over het imago van de sector en de invloed die jongeren daarop kunnen hebben is van groot belang”, aldus Lins Keijzers, voorzitter van BAJK.

Naast Henkjan Smits zullen ook Arno Oostdam van Agrifirm, Corné Ansems van Kaasboerderij de Ruurhoeve en Hans van Haaren van Rabobank Nederland de jongeren aan het denken zetten.  “Met deze variatie aan sprekers  verwachten wij een interactieve avond te creëren waarbij het thema op verschillende manieren belicht zal worden”, verteld Keijzers.

 

Verkiezing

Na afloop van het programma zal de Agrifirm Social Media prijs, van maar liefst €500,- uitgereikt worden. De deelnemer die met zijn tweets de sector zo positief mogelijk beïnvloed zal deze prijs in ontvangst mogen nemen. De jury, bestaande uit Arno Oostdam (Agrifirm); Hans van Haaren (Rabobank Nederland) en Rianne van Zeeland (mevrouw de Boer), zullen bepalen wie deze opdracht in de maand februari het best heeft uitgevoerd.

 

De avond wordt gehouden in de Stapperij, Spoordonkseweg 80 te Oirschot en zal om 20.15 uur starten.

 

De Provinciale avond is een onderdeel van de BAJK Academy ‘Imago maak je zelf!’