Agenda

Ambitiedag Agrifirm

Hoofdkantoor Agrifirm, Apeldoorn
345 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie, Evenementenhal

Details evenement

06 maart 2015
09:00 uur
Hoofdkantoor Agrifirm, Apeldoorn
Agrifirm Group

Werken of stage lopen bij Agrifirm? Kom naar de Agrifirm Ambitiedag

Heb jij de ambitie om bij de beste werkgever binnen de agrarische sector te werken? En ben jij die enthousiaste HBO of WO student die op zoek is naar een interessante stageopdracht, een uitdagend traineeship of die fantastische baan binnen de agrarische sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ontdek op 6 maart 2015 welke mogelijkheden Agrifirm jou te bieden heeft tijdens de eerste Agrifirm Ambitiedag.

Datum 06 maart 2015
Tijd 9.00 - 16.30 uur
Locatie Hoofdkantoor Agrifirm, Apeldoorn


Deze dag leer je Agrifirm kennen als bedrijf en werkgever. Tijdens de speeddate ga je in gesprek met onze medewerkers en ontdek je welke functie bij jou past! Daarna ga je de boer op, je bezoekt een van onze klanten en neemt een kijkje bij een van onze productielocaties. Uiteraard heb je deze dag de mogelijkheid meteen te solliciteren op diverse functies. Word jij onze nieuw collega?

Wij zien je graag op 6 maart, je bent van harte welkom!

Meer informatie en aanmelden kan op onze website www.agrifirm.com/ambitiedag