Agenda

Agrarische Informatie Avond

Zaal Assink, Goorsestraat 13 in Hengevelde, Hengevelde
442 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

03 maart 2015
20:00 uur
Zaal Assink, Goorsestraat 13 in Hengevelde, Hengevelde
LTO en Rabobank
074-2456800
nvt
Agrarische Informatie Avond 2015 Wij nodigen u van harte uit voor de Agrarische Informatie Avond op dinsdag 3 maart 2015 in Zaal Assink, Hengevelde. Deze avond wordt georganiseerd door LTO Hof van Twente, LTO Midden-Twente en LTO Haaksbergen, samen met Rabobank Centraal Twente en Rabobank Enschede-Haaksbergen.

 

Jakob Brand - Meer voedsel voor meer mensen

De eerste spreker is Jakob Brand. Hij is International Business Manager Food & Agri bij Rabobank Nederland. In zijn presentatie gaat hij in op de vraag of er in 2050 nog genoeg eten voor álle ruim negen miljard mensen op de wereld. En hoe kunnen ondernemers in de voedselketen de productie op een duurzame wijze verdubbelen? Aan deze uitdagingen wil de Rabobank haar bijdrage leveren, buiten én binnen Nederland.

 

Björn Kuipers - Ondernemen is Topsport
De tweede spreker is topscheidsrechter Björn Kuipers. Hij is tevens ondernemer/eigenaar van een supermarkt. Björn zal vertellen hoe hij, onder grote druk, toch beide zaken in goede banen weet te leiden. Hoe belangrijk is communicatie, hoe presteer je onder druk, hoe ga je om met tegenslagen en leid je een team? Björn neemt ons mee in de in de wereld van topscheidsrechter en ondernemer.