Agenda

Themadag Boerende Koeien, 'Goed voeren voor goed boeren'

Het Veerhuis, Bokhovensemaasdijk 12, 5221 BP Bokhoven (Den Bosch)
405 Rundveehouderij

Details evenement

04 februari 2015
12:30 uur
Het Veerhuis, Bokhovensemaasdijk 12, 5221 BP Bokhoven (Den Bosch)
DLV Rundvee Advies BV
infodier@dlv.nl
0413-336800
-

Woensdag 4 februari: Themadag Boerende Koeien, 'Goed voeren voor goed boeren' te Bokhoven (Den Bosch)

Wat verstaat u onder 'goed boeren'?

Plezier in het werk, economisch succesvol, duurzaam of een gezonde oprisping na een flinke maaltijd? Tijdens deze themamiddag geven wij u inzicht in de ervaringen van het praktijknetwerk ‘Boerende Koeien’ waarbij onderzocht is hoe we goed kunnen boeren. Of: hoe we onze koeien goed kunnen laten boeren.

Om de koeien goed te laten boeren, moeten we beginnen met ze goed te voeren. Wat zijn kenmerken van goed boeren? Een boer die weinig broeikasgassen bevat, zo economisch voordelig is geproduceerd en waar flinke melk van is gegeven? De sprekers zullen daarover op 4 februari meer duidelijkheid scheppen.

U kunt zich tot 21 januari 2015 aanmelden via infodier@dlv.nl of telefoonnummer 0413 – 33 68 00. Vermeld bij het aanmelden uw naam en het aantal deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij overschrijden van het aantal aanmeldingen leggen wij een reservelijst aan.

Deze uitnodiging is gericht aan de deelnemers van het praktijknetwerk 'Boerende Koeien', melkveehouders uit de regio Den Bosch en agrarisch adviseurs met deze regio als werkgebied.

Datum: woensdag 4 februari 2015
Tijdstip: 12.30 tot 16.00 uur
Bij: Het Veerhuis, Bokhovensemaasdijk 12, 5221 BP Bokhoven (Den Bosch)

DLV organiseert deze themadag.

Contactpersoon DLV: Harm Wientjes, tel. 06 – 20 39 82 71 / h.wientjes@dlv.nl