Agenda

Kerstfair Kaamps

Landgoed Kaamps, Deurningen
337 Rundveehouderij

Details evenement

06 december 2015
10:00 uur
Landgoed Kaamps, Deurningen
Landgoed Kaamps
info@kaamps.nl
0742775739
Gratis
Kerstfair 6 december

Op zondag 6 december van 10.00 tot 17.00 uur kun je weer heerlijk genieten tijdens onze jaarlijkse Kerstfair!

Of je nu wilt zien waar de zuivelproducten gemaakt worden of het heerlijke eindresultaat wilt proeven, bij Landgoed Kaamps is het mogelijk. Snuffel lekker rond tussen de ruim 50 kramen, kijk tussen de brocante spulletjes, of geniet van de liederen van het kerstkoor. Op deze markt is voor elk wat wils en wordt ook de inwendige mensen flink verwend met vele proeverijen van producten van Kaamps, maar ook van Smaakgeheimen. Proef en misschien ontdekt u de zo bijzondere ingrediënten.
Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, de Kerstman is aanwezig, de kinderboerderij is open, en ook dit jaar staat op het Landgoed een prachtige nostalgische draaimolen!
En wanneer in deze warme sfeer u de koe toch heeft gevonden, kom dan in onze nieuwe boerenbrasserie genieten van de live muziek onder het genot van bijvoorbeeld een beker warme glühwein of chocomelk. Buiten zijn er ook warme drankjes en lekkers verkrijgbaar!
Dat is pas boer’n gezelligheid!

Kom langs, proef & beleef de Kerstsfeer!

Alles is toegankelijk voor minder validen en de toegang is gratis.