Agenda

Dag van de Multifunctionele landbouw

de Boerinn, Kamerik
383 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

09 december 2015
12:00 uur
de Boerinn, Kamerik
Wageningen UR en LTO Nederland
dagvandemfl@wur.nl
06 1249 2712
25 euro
Wageningen UR organiseert samen met de vakgroep Multifunctionele Landbouw van LTO Nederland‘De Dag van de Multifunctionele Landbouw’.

Het programma start met een lunch waarbij je collega ondernemers en al die andere mensen die betrokken zijn bij de sector kan ontmoeten. Daarna houden enkele inspirerende sprekers een kort verhaal. Vervolgens ga je zelf aan de slag in verschillende workshops. We sluiten de dag af met een borrel.

In de zogenaamde PPS (publiek private samenwerking) werkte Wageningen UR samen met LTO en deelsector branche organisaties aan de versterking van de multifunctionele landbouw. Tijdens de ‘Dag van de Multifunctionele Landbouw’ gaan we aan de slag met de resultaten van het onderzoek.

Een programma vol praktische oplossingen en kansen die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van multifunctionele bedrijven in alle deelsectoren. Er is o.a. aandacht voor nieuwe businessmodellen en concepten, en wat er nodig is om deze succesvol te ontwikkelen. Workshops over kinderopvang, stadslandbouw, boerderij winkel, agrarisch natuurbeheer, zorglandbouw, onderwijs, business modellen, plattelandstoerisme.

Opgave en meer informatie via de website.