Agenda

Officiële opening Windstreekstal

Nieuwe Deventerweg 26, Raalte (Ov.)
546 Pluimveehouderij

Details evenement

12 november 2015
14:30 uur
Nieuwe Deventerweg 26, Raalte (Ov.)
Plukon en Winkelman Van Hessen
info@windstreek.eu
(06) 31 39 74 22 / (06) 52 41 59 11

Officiële opening Windstreekstal bij R. Nijkamp, Nieuwe Deventerweg 26 in Raalte (Ov.).

Sprekers (onder anderen) Peter Poortinga (CEO van Plukon), Erik Kieftenburg (Sr. Director Merchandising & Sourcing van Albert Heijn), prof. dr. ir. Peter Groot Koerkamp (Hoogleraar Biosystems Engineering WUR) en Brian van Hooff (Directeur VDL Agrotech BV) zullen onder meer ingaan op de innovaties van Windstreek, de stappen die genomen zijn/worden op het gebied van verduurzaming en op de impact van Windstreek op het gebied van dierenwelzijn en milieu.

Alleen op uitnodiging.