Agenda

GES dag 2015

Congrescentrum Van der Valk De Cantharel, Apeldoorn
305 Boerderij Academy, Rundveehouderij

Details evenement

04 november 2015
09:30 uur
Congrescentrum Van der Valk De Cantharel, Apeldoorn
Stichting GES
ges@wur.nl
0317480089
geen
Quotum eraf, fosfaat erop?

 
De actualiteit van de melkveehouderij heeft ook zijn weerslag op de fokkerijstrategie. Daarom besteden we dit jaar tijdens de “GES dag” aandacht aan de regelgeving en mogelijke effecten op bedrijfsmanagement, diergezondheid en fokkerij. De stichting GES heeft Europarlementariër Jan Huitema en dierenarts/melkveehouder Bonny van Ranst uitgenodigd om hun ervaringen en visie met ons te delen. Na hun prikkelende inbreng is er voldoende tijd voor discussie. Geen GES dag zonder de actuele ontwikkelingen in de fokwaarde schatting. Roel Veerkamp sluit de dag daarmee af.