Agenda

DPC Marktcafé over Internationale handel

Venco Campus, Eersel
392 Pluimveehouderij

Details evenement

04 november 2015
15:00 uur
Venco Campus, Eersel

4 november: DPC Marktcafé op locatie Venco Campus.

Thema: ‘Internationale Handel’, presentatie van de plannen omtrent internationale handelsbevordering voor de periode 2016-2018.

Presentaties door Ruwan Berculo (DPC-bestuurslid) over ‘DPC & Internationale handelsbevordering - overzicht voor de periode 2016-2018’, Hilde Duns en Daphne Willems (NABC, partner DPC voor Afrika) over ‘Priority market: Africa (Ethiopia, Ghana, Kenia, Nigeria, Sudan)’, Arthur Vernooij (NAFTC, partner DPC voor China) over ‘Priority market: China’, Oey Toen Ping (Shunda China Project Centre, partner DPC voor China) over ‘Priority market: China’ en Ruwan Berculo (DPC-bestuurslid) over ‘New entries & Fine opportunity’s - Iran en Indonesië’.

Aansluitend netwerkborrel.

Locatie: Venco Campus, Meerheide 200 in Eersel (N-Br).

Tijdstip: van 15.00 tot 19.00 uur.

Aanmelden (vóór 30 oktober) per e-mail aan k.cornelissen@poultrycentre.nl.